Σελίδες

23/12/07

Ήρωες | Video Report

της Ελένης Γκασούκα


Οι Ήρωες της Ελένης Γκασούκα ξεκίνησαν δυο χρόνια πριν από το Ζυγό, μεταφέρθηκαν με αλλαγές στο Μικρό Παλλάς και...έμειναν. Αντικαταστάσεις ηθοποιών, ελαφρύ ρετουσάρισμα των κειμένων και η ομάδα φέτος συνεχίζει να πετάει γεμίζοντας το θέατρο Δευτερότριτα. Φυσικά, θα συνεχίσει δριμύτερη και το '08 με ανανεωμένα κείμενα. Ισχυρότερο είναι το ανδρικό λόμπυ που κρατάει τα νούμερα που κάνουν το μεγαλύτερο γκελ στο κοινό: ο κομπέρ με το Ne me quitte pas (Κωνσταντινίδης), η ρωσίδα ευγενής Νατάλια Μπρατούσκα Σεϊτανίδη Αλεξέγεβνα που την έχει χτυπήσει το χτικιό (Αλευράς) και τα σκετς του Πάνου Μουζουράκη (ο Τζάμπα των τηλεοπτικών Singles) που είναι ειδική κατηγορία από μόνος του. Ανάμεσα σε γέλια και χαρές, ατμόσφαιρα κάτι μεταξύ βαριετέ και stand up comedy με τραγούδια που κάνουν το κέφι να φουντώνει (ναι, είναι κι αυτό υποκατηγορία θεάτρου) σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!

Ιδέα-κείμενα-σκηνοθεσία: Ελένη Γκασούκα
Ενορχήστρωση-μουσική επιμέλεια: Απόστολος Καλτσάς
Σκηνογραφική Επιμέλεια: Σπύρος Κωτσόπουλος
Ερμηνεύουν: Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, Βίκυ Καρατζόγλου, Χριστίνα Μητροπούλου, Ζωή Ξανθοπούλου
Mουσικοί: Απόστολος Καλτσάς, Σάκης Βαργεμτζίδης, Σωτήρης Καστάνης, Τάσος Πέππας, Μάριος Βαληνάκης

Μικρό Παλλάς,

Στοά Σπυρομήλιου & Αμερικής 2 (Citylink), 210-3210025

4 σχόλια:

Roadartist είπε...

Καταπληκτική παράσταση! Είδα το βιντεάκι και ξαναθυμήθηκα το γέλιο που είχα ρίξει εκείνη τη βραδιά. Ολοι ταλαντούχοι. Μπράβο τους. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον, όσες φορές όμως κ αν δω τα σκιτσάκια με τη ρωσίδα Νατάλια Μπρατούσκα Σεϊτανίδη Αλεξέγεβνα .... λύνομαι! Να είστε όλοι καλά! Καλές γιορτές :)

Thalia είπε...

Έχω να πω ότι έχω δει την παράσταση 2 φορές και ευχαρίστως την βλέπω και 3η, και απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν είμαι η μόνη!!
Τα παιδιά είναι ΟΛΑ εκπληκτικά, ξεχωρίζει, όμως, ο Θανάσης Αλευράς ο οποίος είναι το κάτι άλλο!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους και να είναι πάντα καλά να ανεβάζουν τέτοιες παραστάσεις με "λυτρωτικό" γέλιο!

Tatiana,Nina είπε...

Δεν θα πρωτοτυπήσουμε.Η παράσταση ήταν και θα είναι ακόμα πιο Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!!!! Λογω ιδιαίτερης αδυναμίας στο Θανάση μας ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια για το φετινό του βραβείο(κ εις ανώτερα),είμαστε σίγουρες ότι θα συνεχίσιες έτσι!!! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά αν κ πιστεύουμε οτι θα είναι δεδομένη και φυσικά πολλά μπράβο στην Ελένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με υπερβολική αγάπη
Τατιάνα και Νίνα

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική παράσταση!
Όλοι τους καταπληκτικοί.
Η Νατάλια Μπρατούσκα Σειτανίδη Αλεξέγεβνα έχει γίνει πλέον το 2ο μου (και 3ο,4ο,5ο) όνομά μου!
Απλά δεν υπάρχει!!!!!!!!
Μπράβο!!!