Σελίδες

28/6/12

Τα εφτά μπισκότα


Επειδή μου αρέσουν και τα μπισκότα και το μπαρ Trova με τη μπαρόκ αισθητική του και επιπλέον επειδή αγαπώ Μάκη Παπαδημητράτο και Βαγγέλη Αλεξανδρή -εμένα οι Κλέφτες που είχε σκηνοθετήσει ο πρώτος και έπαιζε ο δεύτερος πολύ μου άρεσαν, τόσο που έκανα συγκριτική ανάλυση με το Cul de Sac του Polanski, αλλά απ'ότι θυμάμαι δεν εντυπωσίασαν τόσο κανέναν άλλον τότε- θέλω να σας στείλω στην θεατρική τους BARάσταση που θα παίζεται δυο μέρες ακόμη, κι αν είμαστε τυχεροί μπορεί να πάρει και παράταση.

Πρόκειται για μια κωμωδία (τι άλλο;) με οκτώ χαρακτήρες -επτά είναι τα μπισκότα, μην μπερδεύεστε- τους οποίους ερμηνεύουν οι δύο ηθοποιοί. Το στόρι έχει ως εξής:
"Δυο ξαδέλφια πρέπει να φέρουν σε πέρας μια πρωτόγνωρη γι’ αυτούς αποστολή, προκειμένου να βοηθήσουν τον θείο και ευεργέτη τους, που βρίσκεται σε δύσκολη στιγμή και τους χρειάζεται. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνουν ένα ταξίδι, μέχρι την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το ταξίδι όμως, θα ζήσουν τόσες περιπέτειες που μετά από αυτές, θα αλλάξει η ζωή τους…"
Δευτέρα και Τρίτη 2, 3 Ιουλίου πηγαίνετε να πιείτε το κρασί ή τη μπύρα σας προς τα κει και δείτε και την παράσταση, θα σας έρθει πολύ μα πάρα πολύ οικονομικά (12€) και θα γελάσετε, κόβω το χέρι μου. Το ξέρω ότι λίγο γέλιο το χρειαζόμαστε που και που.

ΣκηνοθεσίαΔημήτρης Τιμπιλής
ΠαίζουνΜάκη Παπαδημητράτος, Βαγγέλης Αλεξανδρής 

Nueva Trova 
Βλαχάβα 9 με Αθηνάς, Μοναστηράκι, Κρατήσεις: 6974073781

Παραστάσεις: Δε, Τρ 2, 3 Ιουλίου
Είσοδος: 12€

2 σχόλια:

makis είπε...

Σε ευχαριστούμε πολύ.

Μάκης Π. Βαγγέλης Α.

antigonos είπε...

Εγώ ευχαριστώ για το γέλιο που μου έχεις-έχετε χαρίσει, ήδη από το Τσίου και τους Κλέφτες και όλα τα υπόλοιπα. Καλή συνέχεια εύχομαι!