Σελίδες

18/12/06

Πάμε Θέατρο με Τραμ!


Την ευχάριστη πρωτοβουλία της ΤΡΑΜ Α.Ε. χαιρετίζει το θεατρόπληκτο εγώ μου. Έχω αντιληφθεί προ πολλού ότι το θέατρο είναι ακριβό και αυτός αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που κρατάει το κοινό μακριά. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν ισχύει το αγγλικό σύστημα του stand-by ticket (μειωμένο εισιτήριο της τελευταίας στιγμής), οπότε αυτοί που το πορτοφόλι τους αντέχει το θέατρο είναι λίγοι. Ή φοιτητές που πληρώνουν φοιτητικό, ή τυχεροί κάτοχοι ατέλειας (μέσα στους οποίους συγκαταλέγεται και κάθε κριτικός, ηθοποιός κτλ, έτσι, για να μην αναρωτιέσαι.)

Αυτά μάλλον σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι, θέλησαν να ανέβει και λίγο η κίνηση στο αργοκίνητο Τραμ, καθώς και να αναπτυχθεί περαιτέρω η οικολογική μας συνείδηση και έβαλαν μπρος το πρόγραμμα Πάμε Θέατρο. Το πρόγραμμα έτρεξε για πρώτη χρονιά πέρυσι και συνεχίζει και τη χρονιά 06/07 με τη συμμετοχή 50 θεάτρων και 75 θεατρικών παραστάσεων, ακόμη και παιδικών! Μπορείτε να δείτε το Νυφικό Κρεβάτι, τη Νύχτα Ραδιο-φόνων, το Μάρτυρα Κατηγορίας, τον Πεταλουδόσαυρο και πολλές άλλες γνωστές παραστάσεις, που θα τις βρείτε στο site του Πάμε Θέατρο. Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να πάρετε ξεφυλλίζοντας και το περιοδικό Down Town, που είναι χορηγός επικοινωνίας σ’ αυτή την κίνηση προσηλυτισμού του επιφυλακτικού αθηναϊκού κοινού.

Πως δουλεύει; Απλούστατα, δείχνοντας στο ταμείο ενός συνεργαζόμενου θεάτρου ένα εισιτήριο Τραμ που έχει επικυρωθεί όχι παραπάνω από μιάμιση ώρα πριν, ο κάτοχος του εισιτηρίου αυτομάτως χαίρει έκπτωσης από 25% έως 50%, ανάλογα με το θέατρο. Ρίξτε μια ματιά και δε θα χάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: