Σελίδες

19/3/07

Νοσφεράτου Διδόντικους | Video Report

της ομάδας Ex Animo



Ο Κόμης Δράκουλας κλαίει τη μοναχική μοίρα του, ο Δόκτωρ Βαν Χέλσινγκ φοβάται τη σκιά του, η Ελίζαμπεθ, που τη διεκδικούν δύο παράτολμοι εραστές, ο Κόμης και ο Άγγλος συμβολαιογράφος, δε βλέπει την τύφλα της, ο Ίγκορ, πιστός υπηρέτης του Κόμη Βλαντ, ερωτεύεται μια θεατρίνα. Σε λιτό, extra-dark σκηνικό, η ασπρόμαυρη τρελή παρωδία της ομάδας Ex Animo παρέα με τις διασκεδαστικές μουσικές του Στάθη Δρογώση καταφέρνει να μείνει αξέχαστη. Ευκαιρία για μια βόλτα στον πύργο του Κόμη Δράκουλα, στο Θέατρο της Άνοιξης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαργαρίτης
Μουσική/Τραγούδια: Στάθης Δρογώσης
Κοστούμια: Ισαβέλλα Μαυρή, Ζήσης Ρούμπος
Σχεδιασμός σκηνικού: Ζήσης Ρούμπος
Φωτισμοί: Γιάννης Μαργαρίτης
Παίζουν: Δημήτρης Ζωγραφάκης, Ροζαμάλια Κύρου, Κωνσταντίνα Λαδοπούλου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Ζήσης Ρούμπος, Φωτεινή Τιμοθέου

Από την ομάδα EX ANIMO

Θέατρο της Άνοιξης

Γερμανικού 20, Μεταξουργείο, 210-5238870

5 σχόλια:

cheaptalk είπε...

Πολύ απότομα κομμένο μου φάνηκε στο τέλος και δε φαίνονται τα credits. Κατά τα άλλα τα περισσότερα cuts έχουν πιάσει. Και είναι πολύ καλύτερο , στο άτυπο και άμεσο στιλ που περιμένουν πια όλοι στο δίκτυο, να βλέπεις σκηνές γυρισμένες με ερασιτεχνικό feeling (σε αντίθεση με τα επαγγελματικά κλιπάκια που βγαίνουν στα κανάλια). Βέβαια κάπου μου θύμισε και θεατρικό ρεπορτάζ ΥΕΝΕΔ πριν από τριάντα χρόνια. Να το κοιτάξω γιατρέ μου?

Τίποτα είπε...

Αντίγονε, γνωρίζεις μήπως αν ο Γ. Μιχαηλίδης κάνει κάτι φέτος;

antigonos είπε...

Αυτή η Μπλε Μελαγχολία του; Δεν γνωρίζω με σιγουριά αν κατέβηκε ή παίζεται ακόμα. Έχουν εκδοθεί τα τρια μονόπρακτα της παράστασης, πάντως.

koudounas είπε...

Παίζονται ακόμα τα μονόπρακτα ως "Μπλέ μελαγχολία" στο Ανοιχτό

Τίποτα είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά:))