Σελίδες

12/9/08

Ημερίδες για όλα τα γούστα

Το Σάββατο μπορεί να είναι για τους περισσότερους μέρα ανάπαυλας, αλλά και η χαλαρή απόκτηση γνώσεων πασπαλισμένη με ολίγο socializing θα μπορούσε ίσως να χαρακτηριστεί ως τέτοια. Δύο ημερίδες διοργανώνονται στις 13/9 (αύριο), από διαφορετικούς φορείς και με αρκετά διαφορετικό αντικείμενο, αλλά μας ενδιαφέρουν και οι δύο. Μάλιστα, αφού η καθεμιά διαρκεί μόνο μισή μέρα, οι φανατικοί θα καταφέρουν να παραβρεθούν και στις δύο. Η ψηφιοποίηση αρχείων που αφορούν τον πολιτισμό είναι το θέμα της πρώτης που λαμβάνει χώρα στο Μουσείο Μπενάκη 10:00 με 14:00 το πρωί του Σαββάτου και η σκηνογραφία και η ενδυματολογία στο αρχαίο δράμα είναι το θέμα της δεύτερης που διοργανώνεται στην Ελευσίνα στα πλαίσια των Αισχυλείων 2008 στις 19:00 το απόγευμα. Και οι δυο συνοδεύονται από σχετική με το αντικείμενό τους έκθεση, πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από το πολύ μπλα-μπλα, θα έχετε και οπτική άποψη επί των λεγομένων. Διαλέξτε και πάρτε. Η γνώση και η πληροφόρηση ανυπομονούν να σας παραδοθούν άνευ όρων.

Μουσείο Μπενάκη, Κτήριο Οδού Πειραιώς
Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου

Πολιτιστικό Κέντρο "Λ. Κανελλόπουλος"
Παραλία Ελευσίνας

2 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Συγνώμη για το άσχετο σχόλιο, ήθελα απλώς να επισημάνω τον χαμό της Βέρας Ζαβιτσιάνου και να σου πω να εχεις τον νου σου μήπως τυχόν προβληθεί από την κρατική τηλεόραση η εκπομπή του Βέλτσου που περιέχει τον "Ουρανό κατακόκκινο" για τον οποίο μιλούσαμε πριν μήνες και τον οποίο υποσχέθηκα ότι θα σας δείξω κάποια στιγμή, αλλά ακόμα δεν αξιώθηκα... Θα το κάνω όμως σύντομα.

antigonos είπε...

Βέβαια, ο Αντώνης με ενημέρωσε για την απώλεια, και αυτός πρέπει να 'χει πιο πολύ το νου του, που έχει καλύτερη σχέση με την τιβι από μένα.
Σ' ευχαριστούμε για την ενημέρωση και αναμένουμε στο ακουστικό μας.