Σελίδες

30/4/09

Bob Theatre Festival is back!

Το ξέρετε το Bob, έτσι δεν είναι;

Αν, όχι, ρίξτε μια ματιά εδώ, για να γνωριστείτε με την ομάδα Ab Ovo που βρίσκεται πίσω από την ιδέα της παρουσίασης μερικών από τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις της σαιζόν στο τέλος αυτής, μαζεμένες.

Το Bob Theatre Festival έλαβε χώρα για πρώτη φορά πέρυσι και ύστερα από τη φοβερή ανταπόκριση του διψασμένου για θεατροφιλικό νταβαντούρι κοινού, ξανασυγκεντρώνει και φέτοςαπό τις 2 έως τις 10 Μαΐου (2009) στο θέατρο Χώρα τις πιο φρέσκες παραστάσεις των τελευταίων ετών, τις βάζει στο σέικερ μαζί με συναυλίες, parties, performances και happenings και φιλοδοξεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θεατρόφιλων κατά την εννιαήμερη διεξαγωγή του.

Εμείς ας σημειώσουμε μερικά highlights (κατά τη γνώμη μας, πάντα) και ας σας προτρέψουμε να βρείτε τα δικά σας αγαπημένα θεατρικά στιγμιότυπα. Γιατί, το θέατρο συχνά μπορεί να δώσει μια τοσοδούλα μαγική στιγμή και σ' αυτά τα παραμυθένια δευτερόλεπτα επικεντρώνεται η επίμονη αναζήτησή μας.

Μη χάσετε, λοιπόν, τις παραστάσεις της ομάδας Ab Ovo, με έμφαση στο (ξανά, μανά) Εκεί, εκεί στην κόλαση και τη Μαμά Ελλάδα 2 Μην αμελήσετε να δείτε τις παραστάσεις της Γεωργίας Μαυραγάνη, ειδικά το ονειρικό Όταν είδα το 100% τέλειο κορίτσι για μένα και την ξεκαρδιστική Απόδραση από τη θεατρική ομάδα Άλογοι. Ούτε και το Εδώ του Νανούρη με τις συγκινητικές ιστορίες μεταναστών μη χάσετε, ούτε την ομάδα Πλεύσις, και γενικά, αν είναι στο χέρι σας, δείτε τα όλα. Και μείνετε ύστερα στα lives των Imam Baildi, Night on Earth και αμέτρητων άλλων. Ουφ, ένα σας λέω: είναι όλα τόσο καλά, που θα κουραστείτε εννιά μέρες συνεχόμενες...

Θέατρο Χώρα
Αμοργού 20, Κυψέλη, 2108673945

Δεν υπάρχουν σχόλια: